MINX

Welkom op de site van het legendarische damesdispuut MINX!

MINX is in 1987 onafhankelijk begonnen, maar door haar charmes in 2001 bij de Maastrichtse studentenvereniging Tragos gevraagd; de plaats waar zij nu iedere woensdagavond staat te shinen.

Mooie avonden beleven wij echter niet alleen in de rode borrelkamer van Tragos. Na de borrel begeeft de bende MINX-jassen zich graag naar de stad, waar wij de welbekende piekfustjes niet aan ons voorbij laten gaan. Daarnaast is MINX geregeld te vinden op het podium van de Fessa, op de dansvloer van de Uni, tijdens hockey-, voetbal- en volleybaltoernooien of op een festival, waar dan ook in Nederland.

Op een feestje zult u ons altijd vooraan vinden, het liefst zo dicht mogelijk bij de DJ. Deze liefde voor partyen heeft zich uitgebreid naar het organiseren van het jaarlijks terugkerend feest: MINX LOVES DJ’s. Dit evenement is een hoogtepunt voor honderden studenten van zowel binnen als buiten Maastricht.

Al jaren is MINX niet weg te denken uit Maastricht en dit zal komende jaren zeker niet veranderen. Na weer een heerlijk jaar met een zeer geslaagde editie van MINX LOVES DJ’s als een van de hoogtepunten, kijken we ontzettend uit naar alle topactiviteiten die dit jaar weer voor de deur staan. Neem gerust een kijkje op onze website of op onze Facebook pagina: Leslie van MINX en vergeet ook niet onze damesdispuutminx te volgen op Instagram!

We zien jullie graag terug aan de bar, op de dansvloer, of ergens anders in het mooie Maastricht.

L’Chaim!

 

Jikke de Ranitz

The Godmother h.t.